Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dördüncü sınıf öğrencilerinin katılımıyla Şanlıurfa Müzesi ve Göbeklitepe gezisi düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih Çınar, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Bayram Dede, öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Gök, Öğr. Gör. Büşra Kuruçay ve Öğr. Gör. Çağatay Atlı eşliğindeki geziye katılan otuz öğrencimiz Şanlıurfa Müzesi ve Göbeklitepe’yi yakından görüp inceleme imkânı buldular. Geziye katılan öğrenciler etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, geziyi mümkün kılan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Keleş’e, kendilerine eşlik eden öğretim üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.