Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarında görev alacak değerlendiricilere “Kurumsal Akreditasyon ve Dış Değerlendirme Programları 2024 Yılı Değerlendirici Eğitimi” verildi.
3 Eylül’de Ankara’da YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak Başkanlığında ve Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen YÖKAK Değerlendirme eğitimine Adıyaman Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Özdemir ve Toplam Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cavidan Gül Varış katıldı.
Eğitimde deneyimli ve yeni başlayan değerlendiricileri buluşturmayı amaçladıklarını aktaran Başkanı Prof. Dr. Kocabıçak, bu sayede yükseköğretimde kalite güvencesi sistemlerinin yaygınlaşmasının sağlanacağını ifade etti.