Adıyaman Otizm Derneği ve Adıyaman Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynal Abidin Şenlik, Adıyaman Görme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Tunç ve dernek yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

Görüşmede, özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapılırken, ortak projeler geliştirmek adına önemli kararlar alındı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş: “Misafirlerimize nazik ziyaretleri ve değerli görüşleri için en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum. Üniversitemizin Özel Eğitim Bölümü ve özel gereksinimli bireylerimizle gerçekleştireceğimiz sosyal projelerde derneklerimizle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Başkan Şenlik ise, “Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Keleş’e destekleri ve samimi iş birlkleri için üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Samimiyeti ve duyarlılığı ile her zaman yanımızda oldu. Birlikteliğimizin daim olmasını diliyor, kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi.