Adıyaman Üniversitesi ile Adıyaman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde, 49. Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı.
Etkinlikler kapsamında Adıyaman Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Topluluğu ile Turizm Topluluğu tarafından yöresel lezzet tanıtımı gerçekleştirildi.
ADYÜ Gençlik Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılara Adıyaman’a özgü yemekler ve tatlılar ikram edildi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Yelken ile üniversitemiz akademik ve idari çalışanları da katıldı.
Düzenlenen etkinlik ile hem kentin kültürel ve gastronomik değerleri tanıtıldı hem de turizmin önemine dikkat çekildi.