Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 2. sınıf öğrencisi aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu olan Emrah Yaşar, Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen U23 Avrupa Boks Şampiyonası 92 Kilogram Erkekler kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu.
Yaşar, şampiyonada güçlü rakiplerini mağlup ederek önemli bir başarının altına imza attı.
5 yılda 15 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Avrupa Şampiyonluğu, 1 İslami Olimpiyatlar Şampiyonluğu ve 3 Dünya Kupası Şampiyonluğu elde etme başarısı gösteren Yaşar, Adıyaman Üniversitesini başarıyla temsil etmiş olmanın gururunu yaşadığını söyledi.
Bu önemli başarısı nedeniyle Emrah Yaşar’ı tebrik eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, öğrencimize gelecek yarışmalarda başarılar diledi.